Een simpel maar heerlijk bijgerecht, dat zijn deze lekkere gehakt broodjes die binnen 30 minuten op tafel staan !
Je hebt nodig :
Bladerdeeg
Rode ui
Kruiden naar wens
Rundergehakt
1 los geklopt ei
Zorg ervoor dat het bladerdeeg een vierkante vorm heeft. Ik gebruik vers bladerdeeg dus ik snijdt het zelf. Daar op leg ik het gehakt, en ''smeer'' het uit over het bladerdeeg zodat het goed gaar wordt in de oven. Ik kruid het gehakt met knoflook/peper kruiden en doe er nog een rood uitje bij.
Ik klap ze dicht zoals bij een appelflap en bestrijk ze met het los geklopte ei. 25 minuten in de oven op 170 graden en je hebt een heerlijke snack of bijgerecht.
Tip : Heerlijk met een zoet zure saus !
Je hebt nodig :
Bladerdeeg
Rode ui
Kruiden naar wens
Rundergehakt
1 los geklopt ei
Zorg ervoor dat het bladerdeeg een vierkante vorm heeft. Ik gebruik vers bladerdeeg dus ik snijdt het zelf. Daar op leg ik het gehakt, en ''smeer'' het uit over het bladerdeeg zodat het goed gaar wordt in de oven. Ik kruid het gehakt met knoflook/peper kruiden en doe er nog een rood uitje bij.
Ik klap ze dicht zoals bij een appelflap en bestrijk ze met het los geklopte ei. 25 minuten in de oven op 170 graden en je hebt een heerlijke snack of bijgerecht.
Tip : Heerlijk met een zoet zure saus !



Reacties
Een reactie posten